Sunset Residence Apartmani

★★★★

O Nama

Pokrenite Sva Čula, Osetite Miris, Boje, Toplinu Medierana

★★★★

„Sunset Residence Apartments“ nalaze se u prelepoj vili na Crnogorskom primoriju, na Budvanskoj rivijeri. Ima klasifikaciju 4 zvezdice. “Sunset Residence Apartments“ potpuno su okruzeni morem. 

Svi apartmani imaju velike terase i fantastican pogled na more, zalaske sunca, igru Sunca, svetlosti i mora. Nemojte propustiti da vidite jedne od najlepsih zalazaka Sunca na Mediteranu.

“Sunset Residence Apartments“ nalazi se u blizini Sv.Stefana i Petrovca, u rezidencijalnoj oblasti, na rtu Skocidjevojka, Rezevici. Petrovac je udaljen samo 3 km, Sv.Stefan 2,6km , Budva je udaljena samo 9 km.

‘Sunset Residence Apartments“ su luksuzni i privatni, dizajnirani za goste sofisticiranog ukusa i stila života, koji žele odmor sa fascinantnim pogledom na celo crnogorsko primorje, Budvanski zaliv i Mediteran i koji vole prijatno i mirno mesto za odmor, uživanje i relaksaciju duse i tela. 

 

“Sunset Residence Apartments“ ima 10 apartmana, razlicite strukture, od studio apartmana od 35m2 do Luksuznog Duplex Apartmana od 100m2. 

Svi apartmani su klimatizovani, imaju kupatila – veci sa ves masinom, LCD TV sa velikim brojem kanala, neki imaju fitnes bicikle, potpuno opremljenu kuhinju, DVD, mreze za komarce na svim prozorimma. Svi apartmani imaju velike terase sa garniturama za sedenje i lezaljkama i prekrasnim pogledom na more. Struktura kreveta je razlicita, studio apartmani su za 1 do 3 osobe, apartmani sa zasebnom spavacom sobom i dnevnom sobom, kao i dupleks apartman je za do 4 osobe. 

“Sunset Residence Apartments“ poseduje veliki vrt sa organskim vocem, terasu za suncanje, igraonicu za decu.“Sunset Residence Apartments“ ima parking. Cela Vila ima brzi besplatni WiFi

10

APARTMANA

4

Zvezdice

1

Nezaboravno iskustvo

Pogodnosti Naših Apartmana

★★★★

Besplatan Wifi

U svim našim apartmanima postoji pristup wifi signalu.

LCD televizori

Na našim elevizorima postoji veliki broj kanala koje možete gledati u slobodno vreme.

Klima Uređaji

Maximalan komfor pružaju klima uređaji kojima možete rashladiti svoj apartman i time učiniti boravak prijatnijim.

Parking Mesta

Svim gostima koji dolaze kolima pružamo rezervisano parking mesto na našem parkingu.

Fitness Bicikli

Većina apartmana je opremljena stacionarnim fitnes biciklom da bi vam omogućili da trenirate u zatvorenom.

Mrežice za Komarce

Svi apartmani imaju komarnike na prozorima koji vas štite od tih malih letećih dosada.

Sunset Residence

Skocidjevojka bb

85300 Petrovac, Montenegro

Zapratite nas